Arta inspirata din natura

Tablouri cu licheni – Decoratiuni cu rost sau Cadouri de suflet ❤️

Modelele unice de Tablouri cu licheni sunt parte integranta a contextului pe care il creati pentru dumneavoastra, pentru familia dumneavoastra, pentru prietenii de suflet, pentru nasi, fini, invatatoare, zile de nastere, cununii sau alte evenimente speciale pastrate in timp prin amintiri unicat cu o amprenta puternica de emotii, atentie, recunostiinta si dragoste.

Ceasurile cu licheni folosite ca obiecte de decor si functionale, decoratiunile de mobila sau copacul vietii pictat manual sunt doar cateva dintre cele mai indragite cadouri handmade moderne pentru cei dragi, obiecte de design inedite, compatibile cu orice tip de amenajare interioara, cu o durata de viata ce depaseste un deceniu.

vezi toate Decoratiunile si Ideile de cadouri

  

Unicitatea si frumusetea naturala a Tablourilor cu licheni, muschi si plante stabilizate, adaptate dupa preferinte fiecarui spatiu, personalizate cu texte, culori, rame sau poze personale, aduc pe chipurile celor dragi zambete si bucurii de neuitat intr-o maniera originala, deosebit de inspirata. Tablourile sunt create handmade cu licheni PREMIUM, elegante si pline de prospetime, au un impact vizual exceptional, aducand culoare si vibratii bune in orice spatiu, personal sau de birou.

vizioneaza colectia noastra de Tablouri

Tablourile cu licheni stabilizati se mentin puternic si anul acesta in lumea decorului natural ca o alternativa practica la plantele vii si florile de apartament. Indiferent ca vorbim de casa, birou sau alt spatiu public, decoratiunile cu licheni stabilizati aduc un aer fresh si personalitate oricarei incaperi, o energie extraordinara, ne ajuta sa ne relaxam, purifica aerul si vin cu o rezistenta surprinzatoare in timp.

Ce trebuie sa stim despre licheni, muschi si plante stabilizate

Lichenii au culoarea initiala un alb-crem, dar dupa procesul de conservare in care lichenii sunt colorati cu pigmenti naturali alimentari, acestia pot fi folositi in scop decorativ in peste 50 de culori si nuante. Insa, inainte de pigmentare, seva naturala a plantelor este inlocuita cu o substanta pe baza de glicerina care le va mentine aspectul avut la recoltare pana la 7 ani in cazul plantelor/frunzelor, muschilor plati/bombati, si pana la 15 ani pentru lichenii nordici.

Lichenii stabilizati, integrati in Tablourile de design interior, muschii plati sau bombati, cat si plantele stabilizate sunt plante naturale, crescute special pentru decoratiuni interioare. Odata ajunse la maturitate, aceste plante sunt recoltate si conservate.

                                        

Cum ingrijim Tablourile cu licheni

Lichenii stabilizati nu au nevoie de ingrijire, asa cum se intampla in cazul plantelor vii. Nu au radacini, tulpini sau frunze, nu mai cresc (raman la inaltimea din amenajare), astfel ca nu au nevoie de cosmetizare, tuns, udare sau transplantare. Nu necesita nici aspirare, intrucat, spre deosebire de plantele vii, sunt antistatici (nu se aseaza praful pe ei).

Pentru a le asigura frumusetea si durata optima, este necesar sa respectam un minim de reguli. Cum lichenii stabilizati nu sunt plante vii, ei necesita conditii minime pentru a se pastra in cea mai buna stare, cat mai mult timp:

  • Umiditatea aerului din incapere trebuie sa se incadreze intre 40% si 70%, umiditate normala, prezenta in toate spatiile locuite.
  • Nu trebuie niciodata pozitionati direct in bataia razelor soarelui sau in apropierea unei surse de caldura sau de aer rece.

Pentru a nu se deshidrata rapid, feriti-i de caldura caloriferului/radiatorului,/semineului/ aragazului si de temperatura rece a aparatelor de aer conditionat.

Suna WOW, nu? Nu necesita intretinere si totusi rezista pana la 10-15 ani, fara batai de cap sau timp pierdut.

Creatiile AdryiArt sunt concepute pana in cele mai mici detalii, cu multa rabdare si creativitate, pentru a completa perfect spatiul exact cum asa cum vi-l imaginati.