Cosul tauDESPRE NOI

Arta inspirata din natura!

Descopera cele mai frumoase creatii in materie de Tablouri cu licheni si plante stabilizate, create handmade, unice. Poti alege din cele peste 100 de modele de decoratiuni, marca AdryiArt sau le poti personaliza dupa gustul tau.

Decoratiuni inedite si unice: Tablouri cu licheni si muschi stabilizati, Decoratiuni pentru casa sau birou, Proiecte personalizate la cerere, dupa dorintele clientiilor..toate inspirate din natura. 

Lichenii stabilizati, naturali sunt Premium ce au o culoare uniforma si rezista in timp. Florile si plantele criogenate rezista timp intre 10-15 ani, daca sunt pastrate in conditii optime.

Orice personalizare sau proiect nou este o provocare!

Despre noi

Povestea AdryiArt a inceput timid, in anul 2021, odata cu mutarea mea in casa noua. Din nevoia de a-mi insufleti living-ul cu ajutorul unor decoratiuni care sa vorbeasca despre mine si pasiunile mele, primul gand a fost la design-urile cu licheni. De aici a inceput toata „nebunia”! Treptat, am inceput sa primesc „comenzi” de la prieteni, cuceriti pe loc de aranjamentele mele cu licheni. Iar de aici, „nebunia” a evoluat. Asa am inceput sa-mi duc pasiunea dincolo de un hobby bazat pe simple obiecte decorative care sa-mi faca locuinta mai frumoasa sau sa ascunda anumite imperfectiuni. Proiectul meu? Am vrut sa am un nume cu care sa ma identific, sa simt ca ma defineste cand il rostesc…eu, persoanele dragi, clientii mei. Lucrarile mele se apleaca asupra design-ului interior, inspirate fiind din universul botanic si natura, in general.


Incet-incet, decoratiunile din licheni au devenit in viata mea o constanta, un limbaj personal de exprimare, antrenat si obisnuit sa observe multe detalii. Si asta, in mod constant. Nu exista zi in care sa nu admir culorile, texturile, si sa constientizez toate emotiile exprimate in tablourile unice. Ce pun in rama se vrea o metafora emotionanta, trecuta prin filtre pana sa ajunga un tablou, o decoratiune sau un proiect personalizat. Iar atunci cand incep sa lucrez, formele si culorile imi sunt la fel de clare precum si emotiile care le manifesta. Copacul Vietii, tablourile pentru baie si cadourile diverse din minunatii licheni au fost primele mele lucrari artistice facute pentru prieteni. Inainte de pasiune, a fost curiozitatea. Am ajuns rapid la concluzia ca pot crea frumuseti fara prea mari eforturi de research. 


Orice lucrare imi dadea o noua forma de liniste si echilibru, placea tuturor si imi aducea intotdeauna o serenitate ce ma reechilibra, indiferent de situatie. Este ceea ce mi-a dat un impuls in a continua sa studiez cat mai intens lumea fascinanta a lichenilor, muschilor, plantelor si florilor, transformand  povestea intr-o pasiune in care mi-am investit tot timpul. Prima lucrare livrata? Emotiile au fost atat de mari! Dar au meritat! In primul rand, pentru ca acela a fost momentul in care am realizat ca doar ceva important, ce iubesc cu adevarat, ar reusi sa ma consume in acest fel. In al doilea rand, am realizat ca ma hranesc cu fericirea oamenilor si ma bucur odata cu ei! AdryiArt mi-a adus incredere in fortele proprii, echilibru, liniste.


Fiecare decoratiune este realizata manual, cu atentie la detalii. Toate lucrarile reflecta timpul, pasiunea si efortul depus, motiv pentru care prefer sa intarzii livrarea unei lucrari complexe, decat sa o grabesc. Tablourile si decoratiunile cu licheni personalizate sunt pline de semnificatii amprentate intr-un mod unic, astfel ca nu trimit nicio lucrare decat dupa ce clientul primeste poza. Bineinteles, atunci cand vine vorba de cadouri, nu se pune problema de livrare intarziata.


Este o mare provocare sa vii in permanenta cu idei noi, sa te evidentiezi de concurenta, sa atingi toate nevoile colaboratorilor si, totodata, sa te identifici cu fiecare produs realizat. Cu totii suntem, poate, ghidati de viziuni diferite, insa, de fiecare data, ma inspira acele puncte comune intre ceea ce creez si mai ales, nevoia clientului. Iar satisfactia cand vad produsul finit…Suprema! Munca depusa in realizarea oricarui aranjament este unica. Nici nu ar putea fi altfel, atunci cand totul cand vine din inima, din pasiune, din iubirea pentru frumos, din emotii constructive. 


Nu copiez alte modele la cerere, cel mult ma pot inspira din ele, insa rezultatul final va fi, de fiecare data, diferit. Pentru ca ceea ce creez este mereu o metafora a unei experiente personale, a sentimentului de iubire pentru arta, pentru creatie, culoare, natura, si nu a unui gand ghidat de dorinta unui castig financiar. Dar eu muncesc cu drag si spor pentru a va oferi cadouri create cu dichis ce pot fi oferite unei prietene, parintilor, prietenilor, educatoarelor, nasilor, oricui avid de un design interior valorificat intr-un stil inconfundabil.