Cosul tauMetode de plata

Va punem la dispozitie urmatoarele metode de plata:

1. PLATA PRIN RAMBURS (direct la curier)

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. Plata se va face catre curierul care efectueaza livrarea (valabila doar pentru produsele cu stoc).

Pentru produsele LA COMANDA se achita un avans intre 30%-50% (in functie de complexitate) inainte de inceperea lucrarii, in baza unei facturi si nu se pot returna. Restul de plata se poate achita direct la curier RAMBURS, CARD BANCAR sau TRANSFER BANCAR.

Produsele personalizate pe alte dimensiuni, culori, etc. decat cele prezente pe website, logo-uri si alte proiectele personalizate se achita integral in avans.

 2. PLATA ONLINE CU CARD BANCAR – Visa sau MasterCard

Prin utilizarea platformei de plăți electronice oferita de BCR-EuPlatesc.ro veți putea achita comanda dvs. cu orice card bancar (debit sau credit) emis sub sigla Visa sau MasterCard. 

Reprezinta metoda de plata cea mai sigura, eficienta si rapida. Plata se efectueaza in paginile securizate ale BCR-EuPlatesc.ro si se inregistreaza instant in magazinul nostru.

Puteti opta pentru aceasta metoda de plata in cazul in care detineti un card bancar : VISA sau MASTERCARD.

Comisionul platit de dvs. pentru achitarea comenzii este zero.

3. PLATA PRIN TRANSFER BANCAR

Dupa trimiterea comenzii, veti primi toate informatiile necesare pentru achitarea facturii prin ordin de plata sau prin depunere de numerar la orice banca.

Puteti achita prin ordin de plata online (online banking) sau prin depunere de numerar de la ghiseul bancii, direct in contul firmei. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii.

Ești indecis(ă) ce sa cumperi?

Trimite-ți coșul de cumpărături pe email, poate te decizi mai târziu. Și, poate îți vom trimite un extra cod de reducere :)