DECORATIUNI cu LICHENI

Te invitam sa descoperi o gama speciala de aranjamente cu licheni, lucrate manual si facute cu multa pasiune. Fie ca vorbim de cuiere personalizate, ceasuri de perete, suporturi de chei, ornamente de Craciun sau tablouri, multitudinea de decoratiuni cu licheni, creative si unice, aduce o nota distincta incaperii, castigand tot mai mult teren in materie de design interior. Lichenii naturali, folositi in realizarea creatiilor noastre, sunt principalii „vinovati” de crearea unei atmosfere de vis. Aranjamentele si decoratiunile ce au la baza astfel de minunatii ale naturii se pot modifica in functie de preferinte, in ceea ce priveste dimensiunile, astfel incat sa se preteze cu succes oricarui spatiu public sau privat.

Design-ul interior reflectat prin elemente ecologice cauta sa compenseze lipsa de vegetatie datorata urbanizarii active, aducand natura pura in orice casa. Aceleasi elemente naturale pentru redecorarea casei, amenajarea spatiilor de birou sau sub forma unui cadou inedit adauga un plus de culoare si stil, purificand aerul prin indepartarea prafului si a sporilor de mucegai. La AdryiArt, creatia prinde viata in casele insufletite prin aranjamente cu licheni naturali ce aduc natura mai aproape si un nou in orice incapere.

Casa este zona noastra de liniste si confort. Prin crearea decoratiunilor pentru casa ne-am propus sa iti schimbam total starea de spirit si sa iti facem zilele mai frumoase, sa contribuim la starea ta de bine si sa te desprindem de monotonia care, inevitabil, ne cuprinde pe toti. La noi, gasesti tablouri cu licheni, plante si flori criogenate, realizate manual, ce nu necesita apa sau replantare, cu o durata de viata de ani de zile. Continuam sa ne aventuram in realizarea manuala a aranjamentelor si decoratiunilor cu licheni, iar din pasiunea pentru plante si flori iti putem prezenta si tie – iubitorul de natura si frumos – produse unice, inovative, ce ocupa un loc special in inima ta. Toate incorporeaza sentimente de bucurie, liniste si pace pe care doar natura le poate aduce intr-un camin calduros.