Ceas 4 anotimpuri decorat cu licheni multicolori

Livrare 3-4 zile lucratoare

CE30ANO-1
250.00 LEI
Adaugă în coș

Alege un ceas de perete 4 anotimpuri decorat cu licheni multicolori pentru un plus de culoare si rafinament in orice spatiu.

Nota estetica speciala il transforma intr-un element decorativ cu totul deosebit, ce poate fi personalizat in diferite culori si marimi, pentru un aspect mai sofisticat.

Ceasul realizat din MDF de 2,5mm se poate monta pe pereti mari sau mai mici. Cele patru anotimpuri reprezentate, vitale pentru tranzitia si evolutia planetei noastre, influenteaza constiinta si starea de spirit a oamenilor, procesiunea lor avand un profund caracter simbolic. Acestea sunt asemeni unor cicluri care ajuta la transformarea noastra, ajutandu-ne sa experimentam o traire magica, o evolutie sublima a sufletului, pentru a fi in rezonanta cu principiile vitale ale vietii.

Rezista pana la 10-15 ani, fara a fi nevoie de o intretinere speciala. Lichenii, muschii si plantele stabilizate sunt PREMIUM calitatea 1, au o culoare uniforma, ce rezista in timp.

Fiecare decoratiune se executa manual si este unica!

Intretinere si beneficii

Opinii

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Livrare & plată

  • Transportul se efectueaza prin curierul rapid, oriunde in tara, in aproximativ 1-2 zile lucratoare. Detalii aici: LIVRARE
  • Produsele LA COMANDA se achita in avans (30%) inainte de inceperea lucrarii, in baza unei facturi si nu se pot returna.
  • Restul de plata se poate achita direct la curier RAMBURS, CARD BANCAR sau TRANSFER BANCAR. Detalii aici: PLATA

TE-AR PUTEA INSPIRA ȘI

VIZUALIZATE RECENT