Idei de cadouri

Cadouri nemuritoare, ce transmit emotii unice de fiecare data cand sunt zarite si admirate. Arata spectaculos, aduc un plus de prospetime in orice incapere, nu cer o atentie deosebita.

Daca esti in cautarea unei surprize inedite, care sa cucereasca iremediabil inca de la prima vedere, nu vei da gres alegand un cadou cu licheni, ideal in orice perioada a anului. La AdryiArt, gasesti o gama variata de tablouri cu licheni stabilizati, personalizate in functie de ocazie - tablou cu licheni pentru educatoare, tablou licheni nasi botez – gravate cu mesaje speciale prin care sa iti arati recunostinta si care sa starneasca admiratia oricarui privitor.

Versatilitatea lichenilor ne permite includerea lor in diverse decoratiuni, astfel ca, pe langa tablourile cu licheni, i-am integrat in diverse decoratiuni: copacei, cuiere, elemente de design interior pentru perete, ceasuri functionale de perete, aranjamente pentru mobila – pictate si realizate manual, personalizate cu texte si decorate cu licheni naturali si flori criogenate. Toate pot lua forma unui cadou unic, perfect pentru zile onomastice, nunti, botezuri, mutarea intr-o casa noua si nu numai.

Importante si emotionante, astfel de evenimente marcheaza inceperea unei noi etape. Doresti sa oferi un cadou de suflet? Am creat special pentru tine si pentru cei dragi tie aranjamente cu licheni si decoratiuni cu licheni unice, care sa incante privirea ani la rand, fara a avea nevoie de intretinere. Poate un copacel ornamental cu licheni stabilizati, handmade, care sa dea un plus de viata casei? Sau poate un cuier personalizat cu text, decorat cu licheni naturali si flori criogenate care sa reflecte, inca de la intrare, frumusetea unui mobilier stilat si dragostea pentru natura? Indiferent de alegere, un cadou cu licheni este, cu siguranta, unul original si simbolic, iar personalizarea sa va aminti intotdeauna de momentele placute, petrecute in compania ta.