Tablou Red Forest decorat cu muschi plat si bombat si plante criogenate

LA COMANDA

TB30MP
720.00 LEI
Adaugă în coș

Cum sa nu savurezi frumusetile naturii si sa nu te simti parte din ea cu un Tablou Red Forest decorat cu muschi plat si bombat si plante criogenate?

Executata manual, unica, cu doua moduri de amplasare pe perete, splendida creatie artistica poate fi personalizata, iar ramele pot fi alese pe dimensiuni si culori diferite.

Elementul de modernitate in constructia tabloului este dat de contrastul cromatic dintre muschii stabilizati plati si bombati, ferigile naturale, eucaliptul si frunzele stabilizate ce se reunesc in armonie, sugerand o liniste profunda in care sa fii tu cu tine.

Rezista pana la 10-15 ani, fara a fi nevoie de o intretinere speciala. Lichenii, muschii si plantele stabilizate sunt PREMIUM calitatea 1, au o culoare uniforma, ce rezista in timp.

Fiecare decoratiune se executa manual si este unica!

Intretinere si beneficii

Opinii

Tabloul este foarte frumos. L-am facut pe comanda la dvs. cu plante doar verzi si a iesit incredibil. Voi reveni cu poze cand il voi pune pe perete. Bravo!

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Livrare & plată

  • Transportul se efectueaza prin curierul rapid, oriunde in tara, in aproximativ 1-2 zile lucratoare. Detalii aici: LIVRARE
  • Produsele LA COMANDA se achita in avans (30%) inainte de inceperea lucrarii, in baza unei facturi si nu se pot returna.
  • Restul de plata se poate achita direct la curier RAMBURS, CARD BANCAR sau TRANSFER BANCAR. Detalii aici: PLATA

TE-AR PUTEA INSPIRA ȘI

VIZUALIZATE RECENT