NOU
NOU
TOP

Tablou cu muschi si licheni personalizat cu Logo luminos

LA COMANDA

TB120VAL
3630.00 LEI
Adaugă în coș

Tabloul personalizat cu licheni și sigla firmei este o operă de artă unică și remarcabilă, care aduce laolaltă două elemente aparent distincte: natura și identitatea companiei.

Lichenii sunt prezentați cu detalii fine și delicate, cu nuanțe subtile de verde, galben și maro care se îmbină armonios între ele. 

Sigla firmei este integrată cu pricepere în peisaj, adăugând un element de personalizare și de recunoaștere a identității vizuale a companiei. Aceasta este iluminată în mod subtil, permițându-i să iasă în evidență fără a acapara întreaga atenție.

Prin combinarea acestor două elemente aparent neînrudite, tabloul transmite un mesaj puternic despre integrarea armonioasă a companiei în natură și despre importanța protejării mediului înconjurător. Este un exemplu elocvent al modului în care arta și designul pot fi utilizate pentru a transmite un mesaj puternic și a crea o impresie puternică asupra privitorului.

Culoarea verde a mușchilor este unul dintre elementele cheie ale tabloului, conferindu-i un aer proaspăt și viu. Această culoare este prezentă în diferite tonuri și nuanțe, de la verde crud la verde-oliv, fiind evidentă în majoritatea mușchilor din peisaj.

De asemenea, culorile secundare de maro și galben sunt prezente în mod subtil în tablou, adăugând o notă caldă și naturală. 

Sigla luminoasa se alimenteaza la priza si este prevazuta cu intrerupator.

Rezista pana la 10-15 ani, fara a fi nevoie de o intretinere speciala. Lichenii, muschii si plantele stabilizate sunt PREMIUM calitatea 1, au o culoare uniforma, ce rezista in timp.

Fiecare decoratiune se executa manual si este unica!

Cere o oferta personalizata cu dimensiunile dorite si logo-ul tau la telefon/whatsapp 0733425870 sau email store@adryiart.ro

Intretinere si beneficii

Opinii

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Livrare & plată

  • Transportul se efectueaza prin curierul rapid, oriunde in tara, in aproximativ 1-2 zile lucratoare. Detalii aici: LIVRARE
  • Produsele LA COMANDA se achita in avans (30%) inainte de inceperea lucrarii, in baza unei facturi si nu se pot returna.
  • Restul de plata se poate achita direct la curier RAMBURS, CARD BANCAR sau TRANSFER BANCAR. Detalii aici: PLATA

TE-AR PUTEA INSPIRA ȘI

VIZUALIZATE RECENT