Tablou Amazon decorat cu muschi, licheni si plante stabilizate

LA COMANDA

TB130AMZ
3110.00 LEI
Adaugă în coș

Un tablou decorat manual cu muschi plati si bombati, licheni și plante stabilizate, precum eucalipt, feriga si amaranthus, poate fi o alegere impresionantă și unica pentru decorul interior.

Această combinație de plante și texturi poate oferi un aspect natural și autentic, aducând un strop de natură în orice încăpere. Datorită plantelor stabilizate, nu este necesară întreținerea și îngrijirea acestui tablou, făcându-l o alegere convenabilă pentru cei care doresc să se bucure de frumusețea plantelor fără prea mult efort.

Cu designul său manual și atenția la detalii, acest tablou cu plante stabilizate poate fi o alegere excelentă pentru cei care doresc să aducă o notă de autenticitate și frumusețe în decorul lor.

Ramele din lemn pot fi alese in dimensiuni si culori diferite.

Rezista pana la 10-15 ani, fara a fi nevoie de o intretinere speciala. Lichenii, muschii si plantele stabilizate sunt PREMIUM calitatea 1, au o culoare uniforma, ce rezista in timp.

Fiecare decoratiune se executa manual si este unica!

Intretinere si beneficii

Opinii

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Livrare & plată

  • Transportul se efectueaza prin curierul rapid, oriunde in tara, in aproximativ 1-2 zile lucratoare. Detalii aici: LIVRARE
  • Produsele LA COMANDA se achita in avans (30%) inainte de inceperea lucrarii, in baza unei facturi si nu se pot returna.
  • Restul de plata se poate achita direct la curier RAMBURS, CARD BANCAR sau TRANSFER BANCAR. Detalii aici: PLATA

TE-AR PUTEA INSPIRA ȘI

VIZUALIZATE RECENT