Tablou Purple Desire decorat cu licheni muticolori si muschi stabilizati

LA COMANDA

TB110MOV
1990.00 LEI
Adaugă în coș

Un astfel de tablou cu muschi bombati, licheni multicolori și ferigi stabilizate poate fi o alegere excelentă pentru a adăuga un accent de culoare și textură într-o încăpere.

Datorită plantelor stabilizate, acest tablou poate fi plasat într-o varietate de spații fără a fi nevoie de o lumină naturală constantă sau de îngrijire regulată.

Cu rama sa elegantă și modernă și designul său sofisticat, acest tablou cu plante stabilizate poate fi o alegere potrivită pentru spații de birou, lobby-uri, recepții de hotel sau chiar pentru locuințe private.

Indiferent de locul unde este expus, acest tablou cu plante stabilizate poate aduce o atmosferă de calm și frumusețe naturală.

Ramele din lemn pot fi alese in dimensiuni si culori diferite.

Rezista pana la 10-15 ani, fara a fi nevoie de o intretinere speciala. Lichenii, muschii si plantele stabilizate sunt PREMIUM calitatea 1, au o culoare uniforma, ce rezista in timp.

Fiecare decoratiune se executa manual si este unica!

Intretinere si beneficii

Opinii

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Livrare & plată

  • Transportul se efectueaza prin curierul rapid, oriunde in tara, in aproximativ 1-2 zile lucratoare. Detalii aici: LIVRARE
  • Produsele LA COMANDA se achita in avans (30%) inainte de inceperea lucrarii, in baza unei facturi si nu se pot returna.
  • Restul de plata se poate achita direct la curier RAMBURS, CARD BANCAR sau TRANSFER BANCAR. Detalii aici: PLATA

TE-AR PUTEA INSPIRA ȘI

VIZUALIZATE RECENT