Tablou rotund Simple Green decorat cu licheni naturali stabilizati

LA COMANDA

TA140SIM
 1560.00 LEI 
-29%
1110.00 LEI
Adaugă în coș

Un tablou rotund decorat cu licheni stabilizati poate fi o alegere interesantă pentru a aduce natura în interiorul locuinței sau spațiului de birou.

Datorită faptului că lichenii sunt stabilizați, acest tablou nu necesită îngrijire sau întreținere regulată, putând fi amplasat într-o varietate de locații, fără a fi afectat de lipsa de lumină sau de schimbările de temperatură.

Lichenii stabiliți pot veni într-o varietate de culori și forme, ceea ce permite adaptarea acestui tablou la stilul și designul încăperii în care este amplasat.

Un astfel de tablou rotund cu licheni stabilizati poate fi o alegere îndrăzneață și originală pentru a aduce o notă de natură într-o încăpere modernă sau minimalistă. În plus, datorită formei sale rotunde, acest tablou poate fi integrat ușor în decorul unei încăperi, adăugând un accent de originalitate și eleganță.

Ramele rotunde sunt realizate din PVC rezistent si se pot alege pe dimensiuni si culori diferite.

Rezista pana la 10-15 ani, fara a fi nevoie de o intretinere speciala. Lichenii, muschii si plantele stabilizate sunt PREMIUM calitatea 1, au o culoare uniforma, ce rezista in timp.

Fiecare decoratiune se executa manual si este unica!

Intretinere si beneficii

Opinii

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Livrare & plată

  • Transportul se efectueaza prin curierul rapid, oriunde in tara, in aproximativ 1-2 zile lucratoare. Detalii aici: LIVRARE
  • Produsele LA COMANDA se achita in avans (30%) inainte de inceperea lucrarii, in baza unei facturi si nu se pot returna.
  • Restul de plata se poate achita direct la curier RAMBURS, CARD BANCAR sau TRANSFER BANCAR. Detalii aici: PLATA

TE-AR PUTEA INSPIRA ȘI

VIZUALIZATE RECENT