Tablou Copacul vietii decorat cu licheni naturali si flori criogenate

LA COMANDA

BL100
1280.00 LEI
Adaugă în coș

Tablou Copacul vietii cu licheni naturali si flori criogenate naturale, trandafiri, hortensii, gypsophila, glixia, achillea, broom decorat pe placa MDF, personalizat cu texte la cerere, executat manual, unic, fara intretinere speciala.

Un cadou memorabil pentru oamenii greu de surprins, un superb obiect decorativ ce impleteste, intr-o armonie perfecta, esteticul cu starea de bine.

O „explozie” de flori si culori ce aduce mai multa veselie pe chip decat oricare alt obiect decorativ comun, creata special pentru reactii Wow si emotii unice la primirea unui cadou personalizat, cu valoare emotionala infinita, starnita de ideea din spatele tabloului cu licheni naturali si flori criogenate naturale.

Rezista pana la 10-15 ani, fara a fi nevoie de o intretinere speciala. Lichenii, muschii si plantele stabilizate sunt PREMIUM calitatea 1, au o culoare uniforma, ce rezista in timp.

Fiecare decoratiune se executa manual si este unica!

Intretinere si beneficii

Prezentare video

Opinii

Recomand cu cea mai mare incredere! Atentie la fiecare detaliu si dorinta a clientului, tabloul este superb!

Am comandat și eu acest tablou, este absolut superb! Lucrat cu grijă, materiale de calitate, livrat la timp! Recomand cu încredere!

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Livrare & plată

  • Transportul se efectueaza prin curierul rapid, oriunde in tara, in aproximativ 1-2 zile lucratoare. Detalii aici: LIVRARE
  • Produsele LA COMANDA se achita in avans (30%) inainte de inceperea lucrarii, in baza unei facturi si nu se pot returna.
  • Restul de plata se poate achita direct la curier RAMBURS, CARD BANCAR sau TRANSFER BANCAR. Detalii aici: PLATA

TE-AR PUTEA INSPIRA ȘI

VIZUALIZATE RECENT